• Olajos masszázsforma, forró kövek által történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismert az orvostudomány. A masszírozás nem kézzel, hanem vulkáni eredetű kövekkel történik. A kezelés során simára csiszolódott, lapos köveket helyezünk a testfelületre, melyet előzőleg 50-60 fokos hőmérsékletűre hevítettünk, majd óvatosan az izmokba nyomjuk a köveket.

    Jótékony hatása mellett, már az élmény maga is felemelő. A kezelés speciális illóolajokkal történik, ezáltal kombináljuk a masszázst és az aromaterápiát. A lávaköves masszázs és az aromaterápia kombinációjának hatékonysága azon alapul, hogy a kövek sokáig megtartják magas hőmérsékletüket, ezáltal az illóolajok a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és sokkal mélyebbre hatolnak.

    A masszázs elsősorban életenergiával tölt fel, harmonizálja a testet és a lelket, kiváló stresszoldó hatása van. Javítja a nyirokkeringést is, ezáltal meggyorsítja a méregtelenítő folyamatokat. Mivel a nagyobb kövek az energia központok mentén kerülnek elhelyezésre, ezért az energiaáramlásokat elsimítja, a blokkokat feloldja.

    Comments

    comments